Bloody Taburetter i Toddlers

For English Version Click Here


Må ikke bekymre dig, hvis der er en lille mængde blod på overfladen af afføring eller toiletpapir. Dette er sandsynligvis indikerer en anal revne, en smertefuld, men ikke-alvorlige tilstand. Større mængder af blod, blod blandet med afføringen, eller sværtning af afføring, men kan anføre en mere alvorlig tilstand.

Der er en række grunde et barn kan have lyse rødt blod i taburetten (overbygning, Lav). Den mest almindelige årsag er en hård afføring (overbygning, Poo), der opstår med forstoppelse, der forårsager en lille tåre i babyens endetarmsåbningen (anus), der derefter blødninger. Dette er ikke et alvorligt problem, og alt du behøver er at forvalte forstoppelse.

Nyfødte børn, der ammer, kan have blod i afføringen, som er fra en mors revnet brystvorte. Dette er ikke en alvorlig tilstand for barnet.


Et barn, som er med anfald af skrigende og udarbejdelse af benene, måske med opkastning så godt, som derefter overgår, hvad der ligner ribs gelé i tarmbevægelse kan have invagination, og du skal kontakte din læge hurtigst muligt.

Spædbørn, der har en ko «Maelkeproteinallergi kan have blod i afføringen (overbygning, Poo), men de vil sandsynligvis have andre symptomer såvel som dårlig vækst, irritabilitet og måske endda en hududslæt.

En baby eller lille barn, der har blod i afføringen kan også have en tilstand kaldet en Meckels 'diverticulum. Hvis dit barn har blod i afføringen (overbygning, Poo) over en længere periode, eller er bleg, se din læge til behandling for flere test.


Hvad forårsager en baby eller lille barn til at have blod i diarré?
Blodig diarré kan være forårsaget af en bakterie. De fleste gastroenteritis forårsager diarré er virus, men undertiden en bakterie kan være årsag, og antibiotika kan være nødvendig. Hvis dit barn eller lille barn har blod i diarré, se din læge for en skammel (overbygning, Lav) test.

Hvad forårsager en baby eller lille barn til at have sorte diarré (fæces, overbygning, Poo)?

Sort afføring normalt indeholder blod, der er blevet ændret af maven syrer. Babyer og småbørn, der har sort diarré eller afføring (også kaldet melaena) har haft blødning i den øverste halvdel af tarmen. Dette kan være af årsager, der ikke er alvorlige, som efter opkastning med gastroenteritis, når belægningen af spiserøret kan få lidt tårer, der bløder. Denne regel lægger sig hurtigt inden for 24 timer.

Melaena, som varer ved kan undertiden (men det er sjældent) kan skyldes andre mere alvorlige årsager. Se din læge er melaena varer eller dit barn ser bleg.


Hvornår skal jeg se min læge for blod i afføringen?

Se din læge, hvis:

du er meget bekymret for dit barn
dit barn ser bleg eller er sløv
dit barn har haft græde episoder og derefter en ribs gelé taburet
Deres barn har fået blod på diarré
dit barn har haft melaena (sort diarré / afføring), som ikke forklares med en opkastning sygdom