Gule afføringer i diarré


Farve normal afføring er hver farve brun (normalt lys brun), eller brun / grøn. Når den gule / bleg afføring ud, og der er ingen indlysende grund for det forbrugte fødevarer, kan være en af følgende lidelser:

Diarré: Diarré er den hyppigste grund til at ændre farven på ekskrementer. Den største forskel i diarré og normal fordøjelsesproces af diarré er, at fødevarer gennem tarmene så hurtigt, at tarmbakterier ikke har nok tid til at ændre bilirubin ind i en bænk, der præsenterer stercobilin normale brune farve. Gastro-esophageal reflux sygdom (GERD), er også en sygdom, hvor fastfood gennem tarmen med fordøjelsen.

Kolestase: I denne sygdom strømmen af galde fra leveren til tarmene faldt eller stoppet. På grund af manglende galde, lyse afføring. Ufordøjet mad partikler kan komme ud på bænken. I cholestase, er bilirubin, og galdesalte i stand til at rejse ind i blod, hud og urin, hvilket resulterede i yderligere komplikationer såsom gulsot, kløe og mørk urin lugt. Kolestase kan være forårsaget af problemer inden for eller uden for leveren.


Leversygdom (intrahepatisk kolestase): Forstyrrende komprimeret små galde kanaler i hjertet er årsagen til at komme ud af galde fra leveren celler. Bænken vises gul / lys på grund af reduceret antallet af galde i tarmen. Drikke mulig grund hepatitis, Amyloidose, kræft, der har spredt sig til lever (metastaser), skrumpelever, lymphoma, sarcoidosis, Sjögrens syndrom, tuberkulose, hepatitis Opkastning, kvalme og smerter / smerter i øverste højre underlivet er en af de vigtigste Fælles symptomer på leversygdom.

Galdeblæren (galde Duct) sygdom: obstruktion i galde kanaler (hvorigennem strømmen af galde fra leveren til tarmene), vil medføre, at forekomsten af manglende galde i afføringen, så afføringen gule, blege eller endog grå. Årsager omfatter galdesten i galdeblæren, inflammation (cholangitis), tumorer (cholangiocarcinoma). Kramper smerter i øverste højre maven og højre nederste ribben er almindelige symptomer på galdeblæren / galdevejene sygdom.

Bugspytkirtel sygdomme: galde kanalen er presset af lederen af bugspytkirtlen og udvidede forårsager obstruktion af strømmen af galde fra leveren til tarmene. Pancreatitis (betændelse i bugspytkirtlen) og bugspytkirtlen cyster eller kræft kan medføre, at dette sker.

Abdominal masse: galdegang undertrykt af abdominale tumorer (f.eks fibroma), som forårsager cholestase, og gul afføring. Store tumorer kan opdages og opfattes af hånden, eller oppustet mave.