Gul Afforing i Diarre

For English Translation Klik her

Blå links er på Engelsk

Gul afføring i Diarré

Den normale farve af afføring er alle nuancer af hovedparten (som regel medium brun), eller brun / grøn. Hvornår Gul / Bleg afføring ser ud, og der er ingen indlysende Grund til Grund indtaget mad, kan der VAERE Nogen af følgende sygdomme:

Diarré:
Diarré er den hyppigste Grund til på Ændre farven på afføring. Den største forskel i Diarré og normale fordøjelsesprocessen er, ved jeg Diarré fødevarer passerer Gennem tarmen Så Hurtigt, på tarmen bakterier ikke har nok tid til Konvertering af bilirubin i stercobilin, der præsenterer taburet det normal brun farve. Gastro-esophageal reflux sygdom (GERD) er også en sygdom, Hvor fødevarer er Hurtigt igennem tarmene med fordøjelsesprocessen.

Cholestasis: Jeg Denne sygdom galde flyde fra leveren til tarmen er Faldet eller stoppet. På Grund af Mangel på galde, afføringen er lyse. Ufordøjet gal partikler kan Komme ud i afføringen. Jeg cholestase, bilirubin, og galdesalte kan rejse ind i blod, hud og urin, Hvilket Yderligere komplikationer som Gulsot, kløende hud og mørk ildelugtende urin. Kolestase kan skyldes Problemer i eller uden for leveren.

Leversygdom (intrahepatisk kolestase): Nedsat komprimeret små galde kanaler i leveren er årsagen til udstrømning af galde fra leveren celler. Taburet vises gul / lys på Grund af Forekomst af nedsat Mængde af galde i tarmen. De Mulige Årsager er Alkoholisk hepatitis, Amyloidose, kræft, der har SPREDT sig til håndtaget (metastaser), skrumpelever, lymphoma, sarcoidosis, Sjögren syndrom, Tuberkulose, hepatitis Opkastning, kvalme og ømhed / smerter i Øverste Højre underliv er en af de vigtigste Fælles Symptomer på leversygdom.

Galdeblæren (biliær Duct) Sygdom:
Obstruktion i galde kanalsystem (hvorigennem en galde strømmer fra leveren i tarmen) Vil medføre i forekomsten af Mindre galden i afføringen, forårsager skammel gule, blege eller endog grå. Mulige Årsager omfatter Galdesten fra galdeblæren, Betændelse (cholangitis), Tumor (cholangiocarcinoma). Kramper smerter i Øverste Højre maven og Højre under ribbenene er Almindelige symptomer på galdeblære / galdeveje kanal sygdom.

Bugspytkirtlen Sygdom: Biliære kanalen er presset af lederen af udvidede bugspytkirtlen og dermed forårsager obstruktion i galden flyde fra leveren til tarmen. Pancreatitis (betændelse i bugspytkirtlen) og Pankreas cyster eller kræft Kan forårsage Dette sker.

Abdominal Masse: Galdegang er presset af Abdominal tumor (ligesom fibroma) derfor forårsager cholestase og gul afføring. Store tumorer kan opdages og fornemmede i hånden, eller oppustet mave.